Followers

Wednesday, 26 December 2012

Nantikan! Muslimah GLAM 2013 by Aneesa Amani Kuala Lumpur



Assalamualaikum.

Ni adalah teaser untuk dress muslimah terbaru dari Butik Aneesa Amani. Jangan lupa LIKE page ni kat facebook ok! :D

Nanti Esul update koleksi Muslimah GLAM 2013 tahun depan. Tahun depan tu! Macam lama...... tp minggu depan je pon. . . hahah !

*****

Wardrobe: Amani Kuala Lumpur
Location/Photo by: Serindit Photo Studio, Sri Rampai Wangsa Maju
MUA: Myself



Cobalah adik2 kakak2 bayangkan, baju2 ini tersarung di badanmu itu.......perghhhh.... gojes gituwww ! Terserlah keanggunan dan sifat keperempuanan kamu itu bukk... So, jangan lupa tunggu keluaran terbaru ni kat page Aneesa Amani dalam facebook tau ! <3

Sekian :)

5 comments:

naddy'yuki said...

comam nyooo :O

naddy'yuki said...

comamnyoooo :O

Rtp Farra Arisha said...

Kak Esul, i love those pictures, you seriously look drop dead gorgeous! :D i feel like having a photoshoot with you! someday soon, maybe? <3

Ain Dzaya said...

dah lama cari shawl camnie..sbb salu tak sempat nak order..hope masih ada stok lagi...

Engku Sulwani said...

Thanks dearies! Kamu lg cantikss :D