Followers

Friday, 6 April 2012

My Favourite Blog All The Time: Blog Ayeem Ayam


Blog Ayeem Ayam

Ni la blog feveret aku, Blog Ayeem Ayam. Asal aku bosan/stress je, aku bukak blog ni. Terus hilang stress aku tuh. Mula2 jumpa blog ni masa terbaca entry pasal blog Ayeem Ayam dalam blog member aku. First time aku bukak, terus jatuh hati kat blog tu. Best! UNIK woo. Entry2 dia memang lawak, tambah2 pulok blog tu cantik weh. Kemas. Gojes. Awesome. Superb. Menarik Tertarik. 

cantik gile kan blog dio??

Blog Fuuubook, Blog Personal Ayeem Ayam, Blog Dunia Tuto, Blog Terok Ayeem Ayam & Blog Pak Rodi pun hak milik Ayeem Ayam jugak. fuhhhh hebakk.
Tapi benda yg paling wat blog ni sangat berbeza dengan orang lain, smestinya entry2 flash dia. Header dia memang perghhh! Sekarang siap buleh main game potong telur ayam lagi. Hahaa... Banyak games dalam tu.

N kebanyakan entry2 dia yg pakai flash macam Segmen Memori & Diari tu best gilow wa cakap. Segmen lain2 pun ade banyak jugak, macam Esei UPSR, Tahukah Korang, Facebook & banyak lagi yang best ! Aku dah tak tahu nak cakap camne dah. Korang tengok ah sendiri. Haha~

Header yang boleh main game. Mana lagi buleh jumpa??

Game potong telur ayam. BEST! haha

Segmen Memori

Segmen Esei UPSR

Owner blog ni pun sangat peramah. Zaim Jemain namo dio, orang Shah Alam. Single lagi ok. Bleh aa korang masuk line. Wahaha.. Aku memang respek kat Ayeem ni. Tak sangka wujud jugak manusia bekepala otak geliga macam dia ni kat Malaysia.

Gomo Ayeem Ayam Gomo! I sokmo sapot u! Teruskan meng-update blog tu! \(^0^)/

Jommm sama-sama TERJAHHHH ! ~~ Blog Ayeem Ayam

7 comments:

Ayeem Jemain said...

bertambah besar hidung ni haaa :/

Arryana Nasution said...

Hi Esul!!
Singgah usha pasal ayeem sket~

Mohd Zakwan said...

favourite blog aku jugak.. Ayeem ni kreatif (Y)

zakwanzain.com

Engku Sulwani said...

haha ayeem! seriusss cantik glo header baru tu!!

kak nana! ade blog jgk?? :D

ha'ah zakwan...haha~ kreatif glo!

Engku Sulwani said...

haha ayeem! seriusss cantik glo header baru tu!!

kak nana! ade blog jgk?? :D

ha'ah zakwan...haha~ kreatif glo!

keri ikhwan said...

budak ni genius bab lawak berinformasi camnih.
cuma kadang2 tu adela lawak terlampaunya haha.
tapi memang best. :)

Engku Sulwani said...

keri:

haha,,tu la yg best! :p

ni mesti member ayeem ni