Followers

Friday, 6 April 2012

Photoshoot di Pinggiran Sungai Kelantan, Dress By Moon Couture

Actually benda ni dah lama. Masa aku start cuti akhir semester aritu lagi haa. Tapi macam biasa la.. aku kan malas. kah3... selalunya aku update dalam facebook je. aku jarang update blog. so kalau korang follow@subscribe facebook aku di http://www.facebook.com/engkusulwani korang tahu apakebende laa aktiviti2 aku ni, so jangan lupa jenguk2 aku kat sana OK! (n_n)

***


Ni la dia mek kelate yg nama Esul. Jerawat kat pipi tu slack betul aaa.. benci ah aku. Jerawat stress masa final exam hari tu okay. so maafkan la jerawat itu. hoho. . . . 

P/S: Hari ni first time pakai contact lens kaler biru. hahaha... bajet omputih la sikit. Kat belakang tu pulak, boleh nampak bangunan oren Masterskill Kota Bharu. Sapa duk area sini mesti tahu mana tempat ni punyaaaa...

***
Tempat: Pinggiran Sungai Kelantan
Masa: Awal bulan Mac 2012
Dress: Moon Couture @ BawalChantique
Photographers: Geng2 LIPAK Kelate.

***




***







***


***


***

Aku dah bagi link2 online shop & nama2 photographer tu. Klik la kalau nak tahu pasal diorang lebih lanjut. Nak order baju ke hape ke. Ade event macam wedding pun buleh contact budak2 nih. Photographer2 nih memang best gilakkk. kui3

Nasib baik laaa Ika anak sedara aku ada. Ade la jugak orang yang teman aku ni. Hihi.. Anak sedara aku yg terbaik! Dah darjah 6 budak ni.

6 comments:

zuramira said...

cantekknye awk! :))

azzahoney said...

love your blue colored lens.btw visit mine if you don mind. :)

Dr WM Hafiz said...

ni belake umah sy.sy duk kat area tesco..

SyerAgh said...

kemah

Datuk Dr syukri said...

Anugrah yg Allah bagi kepada Hambanya...trpulng kpada siapa yg dkhndaki..Sjud srendah2 wajah kepada Yg maha pencipta...Tahniah ore kelate...Ada job untuk demo..add kawe di fb putra dastan...gambar anok shekh almaktub tq.

Datuk Dr syukri said...

Hee